Mobilierul de terasa potrivit nevoilor tale

Desingul unei terase trebuie sa fie inainte de toate confortabil si sa creeze o stare de relaxare dar in acelasi timp, din punct de vedere estetic, acesta trebuie sa fie o placere pentru cei care ii trec pragul.

Organizarea locului in care se vor purta discutiile, a zonei in care se va servi masa sau a sezlogurilor pentru plaja se poate face cu ajutorul amplasamentului mobilierului intr-un mod corect si armonios, ca un puzzle format din mai multe piese.

Caracteristici importante pe care sa le iei in considerare

Cand incepi sa cauti mobilier pentru terasa, probabil că vei urmari caracteristici precum durabilitate, material, confort, stil si pret. Un aspect important este ca mobilierul pentru terasa trebuie sa fie rezistent la conditiile vremii.

Nu iti doresti sa iei mobilier dintr-un material prost facut care se va uza mai repede decat trece vara. Razele UV sau ploaia pot deteriora materialul foarte repede daca nu iei in calcul acest aspect, iar apoi vei fi pus la cheltuieli in plus pentru a reamenaja.

Mobilier horeca vs mobilier rezidential

O mobila degradata nu are ce cauta pe o terasa care doreste sa aiba parte laude. Un mobilier horeca este mai potrivit decat alt tip de mobilier pentru exterior. Scaunele horeca pentru exterior sunt perfecte pentru orice tip de terasa, fie ca vorbim de una tip horeca sau terasa din gradina casei tale.

Ai o multime de optiuni din care sa iti alegi mobilierul pentru terasa. Asa ca fa o lista cu tot ce ai dori sa achizitionezi si intra pe site-ul celor de la secan.ro. Acolo gasesti o multime de produse si sigur vei avea din ce sa alegi ceva frumos pentru terasa ta.

Printre preferintele celor care amenajeaza terase cu mobilier horeca sau mobilier rezidential pentru exterior, mobilierul din ratan natural este materialul cel mai des ales de catre acestia. De ce? Pentru ca ideplineste urmatoarele conditii:

  • Mobilieruldin ratan este realizat din lemn de palmier, este usor si flexibil si nu necesita o ingrijire speciala
  • Adaugapeste tot eleganta si rafinament
  • Esterezistent la orice tip de vreme (soare puternic, ploaie, inghet)

Orice terasa are nevoie de un loc amenajat pentru a lua masa sau a bea un suc racoros in aer liber cu familia si cu prietenii.

Mesele horeca pentru exterior sunt cea mai buna alegere la momentul actual deoarece poti alege dintr-o multime de modele, materiale si culori. Stabilitatea este un factor important in alegerea mesei pe care se va pune mancarea si bauturile. Picioarele de masa din fonta ofera o stabilitate mai mare decat alte materiale, acestea indeplinind si criteriul materialului durabil si de calitate.

Daca totusi iti doresti sa amenajezi cu mobilier rezidential, la SECAN gasesti lichidare de stoc la mobilierul rezidential.

Este destul de dificil sa gasesti intotdeauna culoarea unui articol sa se potriveasca cu altul, asa ca sa achitionezi direct seturile de mobilier pentru terasa si gradina te va scapa de o multime de treaba, cautat si alergat prin magazine.

Un alt aspect de care va trebui sa mai ai grija sunt decoratiunile. Acestea nu trebuie sa lipseasca deoarece ele lasa amprenta ta personala asupra locului si iti va da acel sentiment de familiar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *